MENU

Zöldek
Vagyunk

TanácsadóK

Regisztrált tanácsadók

Az Oxigén Hotel****Superior Magyarország legtisztább levegőjű településén, a Bükk hegység lábánál egy varázslatosan szép, ősfás parkban fekszik a zöld erdő szélén.

Ez a páratlan szépségű környezet kötelez minket arra, hogy óvjuk, őrizzük gyermekeink és az utánuk következő generációk számára is ezt a csodát, hogy minél többen élvezhessék az oly kevés helyen fellelhető kristálytiszta levegőt, melyből minden egyes szippantás valódi érték.

Ahogy a mondás tartja: nálunk „Harapni lehet a levegőt”.

Nem véletlen szállodánk nevének választása, hiszen az éltető oxigén dús levegő, friss, harsány, üde zöld illata és a harmatcseppek párájának elegye már néhány napnyi itt tartózkodás alatt is felfrissíti, kitisztítja és regenerálja a városi szmogtól megterhelt tüdőnket.

Tevékenységünk során törekszünk hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjunk. Biológiai szennyvíztisztítókat használunk, és a keletkező tisztított vízzel az erdősávokat öntözzük. Keletkező hulladékainkat szelektáltan gyűjtjük. és adjuk át hulladékkezelő/ hulladékfeldolgozó partnereinknek.

Öko-lábnyomunkat!

Csökkentsük együtt öko-lábnyomunkat!

●   Telepített napelem panelekkel nyert solar- energiát a fűtés és meleg víz rendszerünkben hasznosítjuk.
●   Csökkentett energia felhasználásunk érdekében a legmagasabb szintű hőszigeteléssel ellátott nyílászárókat használunk.
●   Energiatakarékos izzók világítanak a szobákban és a szálloda teljes területén.
●   Energiatakarékos fűtés és hűtéskontrollt alkalmazunk hőszigetelt falakkal.
●   Szelektív hulladékgyűjtés.
●   Takarításhoz öko takarító és tisztítószereket használunk.
●   Minden kivágott fa helyére újat ültetünk és szakszerűen, megbecsüléssel és szeretettel gondozzuk ősfás parkunkat.