MENU

Szolgáltatások
Takarmányőr
szoftver

Takarmányőr szoftver

Takarmányőr szoftver

Kis-, közép- és nagyvállalatok részére egyaránt ajánlott

A FEED SAFETY szakember gárdája a takarmánykeverés, és a termékbiztonsági rendszerek kiépítésében eltöltött több mint 20 évben összegyűjtött tapasztalatait felhasználva, a partneri igényeket maximálisan figyelembe véve fejleszti a szoftvert. A fejlesztés folyamán a jogszabályi változásokat is lekövetve segíti a munkát. (lásd EKAER).

A szoftver árát a hazai piaci viszonyokhoz igazítva határoztuk, és alakítjuk a jövőben is. A program modulos felépítése által, az igényeknek megfelelő modul használatával alakítjuk a vevői igényeknek megfelelő árakat. Az eladási ár jóval alacsonyabb mértékű, mint a nagy integrált szoftverek (pl:SAP, NAVISON). A program speciálisan a mezőgazdasági szegmensre fókuszál, annak az igényeit teljeskörűleg kielégítve. A felhasználóbarát kialakításának köszönhetően a partnereink dolgozói pár órás oktatás után, már tudják a szoftver használni.

Hogyan segíti a vezetői munkát a Takarmányőr?

Egy takarmánykeverő üzem, mint minden üzem munkafolyamatokból áll. A munkafolyamatok lehetnek termelői, logisztikai vagy adminisztratív jellegűek. Jelenleg már az adminisztratív munka került túlsúlyba és ez a jövőben tovább fokozódik. Egyre több termékbiztonsági rendszernek kell megfelelni, egyre több riportot, kimutatást kell készíteni a tulajdonosoknak és egyre több adatot kell szolgáltatni különböző hivataloknak. Ezek az igények egyre több munkát rónak a Vezetőség felé amit már a hagyományos eszközökkel (papír alapú, excel táblák) egyre nehezebb elvégezni.

A TakarmányŐR a Vezetői munkát segíti. A fejlesztés során részletesen lebontottuk egy takarmánykeverő üzem adminisztratív működését és az adott feladatokat megtámogattuk különböző informatikai megoldásokkal.

A rendszer összeszedi az összes adatot (pl: mérleg, keverő, könyvelői rendszer, VIR, SAP, stb.), a megfelelő formában eltárolja és kiszolgálja azokat az igényeknek megfelelően. Mint pl.: vevői audit, mérleg jegy, keverési napló, üzem napló, stb. A fejlesztést a takarmánygyártásban és termékbiztonságban dolgozó partnereinek, szakembereink segítik, felügyelik, ezzel biztosítva a rendeletekben és termékbiztonsági rendszereknek való megfelelőséget.