MENU

Hírek
érdekességek,
újdonságok

HÍREK

CÉG INFORMÁCIÓK ÉS HÍREK


2021 11.
Takarmány előállító üzemek fejlesztése 1. etap beérkezett támogatási igény

A Takarmány előállító üzemek fejlesztésének támogatása pályázatra a 2021. október 27- november 9. közötti első szakaszban 128 db támogatási kérelem került benyújtásra 17,5 Mrd Ft támogatási igénnyel.

2021 11.03
Gyermekáldás

Cégünknél dolgozó két fiatal kollégát is apai örömök értek. Sárkány Sándor kislányának, és Egyed Gábor kisfiának egészséget és örömöt kívánnunk.

2021 10.31
A Feed Safety segíti partnereit a pályázat előkészitésben.

A Feed Safety segíti partnereit a pályázat előkészítésben. Keressen bennünket bizalommal!

2021. 07.07
Képzések 4 helyszínen ISCC és GMP+ szabvány változásokról

A héten az új szezon előtt kedves partnereinknek képzéseket tartottunk mind az ISCC, mind a GMP+ változásairól. A képzéseket 4 helyszínen rendeztük meg. (Lajosmizse, Baja, Fehérvárcsurgó, Nyíregyháza)

2021. 06.24
A Bonafarm Bábolna Kft. nagyigmándi keverőüzemében elkészült az új daráló vonal

Cégünk a Bábolna Bonafarm Kft. és az Ottevanger kollégáival közösen a gyártás csekély mértékű akadályozása mellett beépítette az új világszínvonalú Ottevanger hengerszékre alapozott aprító vonalat.

2021. 03.26.
Feed Safety megújult honlap.

A Feed Safety közel 15 éve során, több honlapot üzemeltetett, az új honlappal szeretnénk jobban megismertetni partnereinkkel és leendő partnereinkkel szolgáltatásainkat.

2021. 03.05.
White Box vállalatirányítási rendszer bevezetése

A Celebra Kft. által forgalmazott új vállalatirányítási rendszer vezetünk be, mely irányítási rendszer a folyamatainkat teljesen leképezve segíti a működésünket.

2021. 04.05.
TakarmányŐr összekapcsolás

A partneri igények még teljesebb kielégítése érdekében, az adminisztráció csökkentése miatt, az AGROVIR, és a LIVESTOCKER programokkal az adatok átadását lehetővé téve, közös megoldásokat fejlesztettünk ki közös partnereink részére.

A FEED SAFETY célja,
hogy az alapanyag-forgalmazó vállalkozásokat
és a keverőüzemeket segítse szolgáltatásaival.